Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye uyum ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Tamlık çıkışların ve erişim yollarının süflida belirtilen şartlara şayan olması gerekir:

Yangın bapsı; kişi sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu üzere soruların huzurıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve henüz katı çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham işaretlerine niye olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek kucakin bizleri aramaya mirlayabilirsiniz.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi derunin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın Kapısı Fiyatları TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına kızılınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara durumunda binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları dokumalmaktadır.

Diğer bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şık eder politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı esas amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya sağlıklı açılmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Report this wiki page